Cum alegi firma potrivita pentru colete?

/ / Blog

Firma pe care o alegi pentru transportul coletelor trebuie sa fie una serioasa. Va vom prezenta cateva aspect pe care ar trebui sa le respecte o firma de coletarie international.

Majoritatea romanilor care sunt plecati in alte tari obisnuiesc sa trmita colete celor dragi din Romania sau doresc sa primeasca un pachet de la familie. Uneori cand cererea este foarte mare, perioada de trimitere poate intarzia. Tot ce ai de facut pentru a nu te lovi de o experienta neplacuta cu trimiterea unui colet este sa te documentezi foarte bine despre firma cu care doresti sa colaborezi.

Stim ca iti doresti ca pachetele pregatite cu multa atentie sa ajunga in siguranta la cei dragi. Firma noastra Royal Tour ofera garantii clientilor nostri. De aceea va prezenta cele mai importante aspect in alegerea celei mai bune firme.

Flexibilitatea:

In primul rand trebuie sa te intereseze cum se efectueaza livrarea, adica daca pachetul tau este luat direct de la adresa si expediat la adresa solicitata. Este mult mai comod pentru tine ca nu mai trebuie sa te deplasezi pana la sediu, dar si pentru cel care il primeste ca nu mai trebuie sa se deplaseze la statiile microbuzelor sau autocarelor.

Asigurarea coletului pe durata transportului

Atunci cand alegi o firma pentru coletarie, afla daca ofera despagubiri in cazul deteriorarii, accidentarii  sau furtului coletului, cand se afla in posesia fimei. Seriozitatea si respectful fata de client se observa cel mai bine in situatii neplacute. Garantiile oferite sunt o modalitate prin care iti dai seama cat de serioasa este firma respective pentru greselile facute.

Speram ca acum iti este mult mai usor sa alegi firma potrivita pentru coletul tau!