Plecari Germania Romania cu microbuz

/ / Blog

Pentru ca se apropie sarbatorile, iti dam cateva ponturi pentru a alege cea mai buna firma de transport persoane catre Germania cu microbuzul.

  1. In primul rand trebuie sa iei un microbuz care sa te duca direct la destinatie, sa scapi de stresul drumului de la autogara pana la adresa. Firma Royal Tour va pune la dispozitie transportul de la adresa la adresa. Microbuzele firmei noastre te preiau de la adresa unde te aflii sit e vor lasa direct la destinatie. Simplu si rapid cu plecari zilnice catre Germania cu microbuzul.
  2. De multe ori ti se intampla sa suni sa faci o rezervare dar nu iti raspunde nimeni. La noi nu se intampla asta niciodata, de aceea poti face rezervarea telefonic la numarul 0760 358 935 la orice ora din zi doresti, iar pentru anularea rezervarii este GRATUIT.
  3. Atunci cand ai de gand sa stai un timp mai indelungat si ai nevoie sa iti iei mai multe lucruri cu tine, dar iti este frica de alte costuri in plus, firma noastra nu te teaxeaza cu nimic.
  4. Un lucru foarte important este data plecarii. Firma noastra va pune la dispozitie plecari zilnice catre destinatia dorita, astfel incat sa nu pierzi momentele importante sau sa intarzii la jobul tau.
  5. Alt lucru la fel de important este confortul pe tot parcursul drumului destul de lung. Asa ca allege un microbuz modern, care sa-ti ofere toate conditiile necesare pentru a ajunge rapid si sigur la destinatie.

IMPORTANT!

  • Punem la dispozitia pasagerilor doar microbuze de ultima generatie conduse numai de soferi experimentati
  • Bagaj de mana + bagaj de 50 kg
  • Rezervare Telefonica rapida
  • Plata direct la microbuz