Transport Colete Anglia

Coletarie Anglia - Romania si retur de la adresa la adresa

Royal Tour ofera servicii de coletarie standard rapida, cu livrare in puncte fixe, cu preluare si livrare direct la adresa fara costuri suplimentare

Analizand nevoile romanilor plecati in Anglia dar si pe cele ale romanilor din tara, am  luat decizia de a dezvolta un serviciu de coletarie intenrationala eficient pentru a usura modul de expediere si livrare al coletelor din Romania in Anglia sau din Anglia in Romania.

Un foarte mare impediment pentru  expedierea coletelor catre cei dragi pe ruta Romania – Anglia era faptul ca nu exista niciun serviciu in regim door to door fara a se mai tine cont de dimensiunea coletelor, astfel orice colet transmis prin Royal-Tour beneficiaza atat de livrare door-to-door cat si de preluare direct de la usa clientului indiferent de volum sau greutate.

Transport Mobila Anglia

Transportul de mobila Anglia - Romania sau retur este negociabil in functie de dimensiuni.

Coletarie Anglia Romania

Efectuam coletarie de la adresa la adresa Romania Anglia si retur la preturi mici.

de la 1,5 euro / kg
Coletarie Belgia

Preluare si livrare de la adresa

Iti preluam coletul direct de la adresa din Romania si il livram destinatarului in Anglia sau invers intr-un timp scurt.

Punctualitatea este importanta pentru firma noastra de aceea ajungem mereu la timp.

Livrare rapida

Coletele livrate cu firma noastra ajung mereu la timp la destinatie

Experienta angajatilor nostri sunt un cel mai important factor ce ne face sa livram intr-un timp scurt coletele dvs din Romania catre Anglia si retur.

Preturi avantajoase

Cu serviciul nostru de coletarie pe ruta Romania - Anglia puteti beneficia de un raport excelent calitate - pret . 

Informatii despre trasportul Romania – Anglia

Transport persoane Anglia

Transport Colete Anglia

Transport pe platforma Anglia

Curierat pe ruta Anglia - Romania si retur

Coletarie Anglia Belgia la adresa

Royal  Tour va ofera servicii de transport colete din Anglia in Romania si retur din Romania catre Anglia la preturi avantajoase cu preluare direct de la adresa clientului si livrare la adresa de destinatie.

Pretul serviciilor de coletarie din Anglia  sau catre Anglia il stabilim de fiecare data dupa ce primim informatiile necesare cu privire la volumul pe care il ocupa coleteul , greutatea dar si valoarea acestuia, toate aceste cumulate cu locatia de preluare si adresa de destinatie.

In cazul in care exista cantitati mai mari de colete sau a unor colete/ pachete voluminoase, pretul v-a fi negociat cu persoana in cauza la fata locului sau telefonic dupa primirea tuturor detaliilor.

Noi, cei de la firma Royal-tour suntem siguri ca o sa va depasim cu mult asteptarile daca apelati la serviciile noastre !

  • microbuze moderne 8+1
  • Soferi profesionisti
  • Masa calda gratuit
  • Reduceri de pret

Transport Mobila Anglia – Romania
si mutari

Avem in dotare dube inchise si carosate care va pot servi si pot fi puse la dispozitia clientilor pentru transportul pieselor de mobilier mobila din Anglia catre Romania sau din Romania spre Anglia .

Ocazional firma noastra organizeaza transport de marfuri sau alte bunuri in regim grupaj, dar in aceste conditii este necesara o toleranta mai mare din partea clientilor. Aceast tip de transport are si beneficii, unul din ele si principalul fiind costul transportului care este vizibil mai redus in comparatie cu transportul clasic. In ambele cazuri va stam la dispozitie telefonic la numarul afisat pe site pentru a stabili detaliile, iar deciziile va apartin in totalitate.

Sunteti in cautarea unui serviciu de mutari international care se cuprinda traseul Anglia – Romania ? Acum nu trebuie decat sa apelati la echipa Royal-tour.ro si sa stabilitm detaliile pentru trasportul dumneavoastra de mobila international.

Firma de transport Royal-Tour va pune la dispozitie servicii de tansport mobila si alte marfuri din Anglia sau din Romania catre Anglia .

Efectuma si mutari apartamente, garsoniere, sedii firma, bagaje, electrocasnice, debarasari mobila, baruri … folosind dube special concepute pentru acest lucru, cu de incarcare si descarcare de catre personalul nostru calificat !

PLECARI ROMANIA - ANGLIA

Oferim curse saptamanale din Anglia in fiecare judet al Romaniei:


Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea

COLETARIE ANGLIA - ROMANIA

Orasele din Anglia pe care le parcurgem regulat

Banbury, Aylesbury, Atherstone, Bedford, Londra, Bicester, Birmingham, Bletchley, Bradford, Buckingham, Chesterfield, Corby, Coventry, Daventry, Derby, Dudley, Dunstable, Halifax, Hatfield, Hemel Hempstead, High Eycombe, Hinckley, Huddersfield, Kettering, Leeds, Leicester, Leighton Buzzard, Liverpool, Loughborough, Luton, Maidenhead, Manchester, Mansfield, Milton Keynes, Northampton, Nottingham, Nuneaton, Oldham, Oxford, Redditch, Rochdale, Roterham, Royal Leamington Spa, Rushden, Saint Helens, Sheffield, Slough, Solihull, St. Albans, Stafford, Stevenage, Stockport, Stoke-on-Trent, Sutton Coldfield, Tamworth, Wakefield, Walsall, Warrington, Wellingborough, Welwyn Garden City, West Bromwich, Wolverhampton, Bristol, Cambridge, Chelmsford, Cheltenham, Colchester, Gloucester, Harlow, Hereford, Ipswich, Kidderminster, Peterborough, Worcester

INTREBARI FREGVENTE

Pretul minim pe care royal-tour il percepe pentru fiecare colet expediat catre Anglia sau din Anglia catre Romania, indiferent de volum sau greutate este de 30 euro.

Pentru coletele care depasesc cantiatatea de 30kg se taxeaza 1 euro/kg.

Preluam coletele fix cand pornim la drum catre Anglia sau cand avem returul catre Romania, asta inseamna ca in aproximativ 30 ore coletul dvs va fi la destinatie.

Coletele expediate din sau catre Anglia nu trebuie sa contina tigari, bauturi alcoolice, arme sau animale vii.

DA ! Fima royal-tour ofera tuturor clientilor asigurare a bunurilor in cazul in care se petrece un eveniment neprevazut si acesta este deteriorat sau pierdut.

TOP
Phone icon
+40756238413
WhatsApp icon
Whatsapp