Transport colete Romania Belgia si Retur

Coletarie Belgia
de la adresa la adresa 

Royal Tour ofera servicii de coletarie standard  rapida, cu livrare in puncte fixe, cu preluare si livrare direct la adresa fara costuri suplimentare

Dumitru Daniel, fondator. Royal-tour

Analizand nevoile romanilor plecati in Belgia dar si pe cele ale romanilor din tara, am decis sa dezvoltam un serviciu de coletarie pentu a eficientiza procesul de preluare si livrare al coletelor din Romania in Belgia sau din Belgia in Romania. Timpul si dimensiunea coletelor au pus piedica clientilor nostri in privinta trimiterii/primirii coletelor in anii anteriori, astfel orice colet transmis prin Royal-Tour beneficiaza atat de livrare door-to-door cat si de preluare direct de la usa clientului.

transport belgia la adresa
transport pachete belgia
Coletarie Romania Belgia de la adresa la adresa

Transport Colete Belgia Romania

Royal  Tour ofera servicii de transport colete din Belgia in Romania si retur la preturi accesibile cu livrare si preluare direct de la adresa clientului.

Pentru serviciile de coletarie din Belgia sau catre Belgia pretul este stabilit in functie de greutatea si volumul ocupat de coletul trimis nu in functie de distanta de preluare sau livrare.

In cazul cantitatilor mai mari de colete sau a unor colete/ pachete voluminoase, pretul v-a fi negociat la fata locului cu persoana in cauza.

de la 1euro / kg

Transport Colete Belgia

Efectuam coletarie de la adresa la adresa Romania Belgia si retur la preturi accesibile.

Negociabil in functie de cantitate

Transport Mobila Belgia
Transportul de mobila Belgia - Romania sau retur este negociabil in functie de dimensiuni.
Image module

Firma de transport persoane Belgia, pune la dispozitia dvs curse cu microbuze direct la ADRESA de destinatie dorita.

Image module

Transport colete
si mobila Belgia

Oferim servicii de coletarie de la adresa la adresa Belgia Romania si Romania Belgia la preturi avantajoase.

Image module

Transport auto pe platforma
Belgia – Romania

Preluam autoturisme pe platforma si le transportam pe ruta Belgia – Romania in cele mai bune conditii de siguranta.

Rezervari telefonice 24/7
Profita de cel mai bun pret pentru
transportul cu microbuze Belgia Romania.
Rezervati acum

Oferim servicii de transport Mobila & Mutari

Transport Mobila Belgia – Romania

Pentru transportul mobilei din Belgia sau din Romania spre Belgia, avem puse la dispozitia dumneavoastra dube inchise de 3, 5 tone, autorizate si carosate cu care sa transportam in siguranta piesele de mobilier.

Ocazional sau saptamanal organizam grupaje de marfuri, bunuri diverse, dar in acest caz avem nevoie de o disponibiltate mai mare din partea clientului. Beneficiul acestei alegeri este acela ca transportul de tip grupaj are un pret considerabil mai mic. In orice caz ar fi, decizia va apartine, iar noi va stam la dispozitie.

Coletarie Romania Belgia sau Mutari ?

Doriti sa va mutati si nu stiti ce sa faceti prima data?  Nimic mai simplu, decat sa apelati la noi oricand, pentru ca va oferim si serviciul de transport mobila international.

Firma de transport Royal-Tour va pune la dispozitie servicii detansport mobila si alte marfuri din Belgia sau din Romania catre Belgia.

Mutari apartamente, garsoniere, sedii firma, bagaje, electrocasnice, debarasari mobila, baruri etc. cu dube inchise de 3, 5 tone cu de incarcare si descarcare de catre personalul nostru calificat !

Solicitati o cotatie de pret
transport de mobila din belgia in romania