Transport Colete Belgia

Coletarie Belgia - Romania si retur de la adresa la adresa

Royal Tour ofera servicii de coletarie standard rapida, cu livrare in puncte fixe, cu preluare si livrare direct la adresa fara costuri suplimentare

Analizand nevoile romanilor plecati in Belgia dar si pe cele ale romanilor din tara, am  luat decizia de a dezvolta un serviciu de coletarie intenrationala eficient pentru a usura modul de expediere si livrare al coletelor din Romania in Belgia sau din Belgia in Romania.

Un foarte mare impediment pentru  expedierea coletelor catre cei dragi pe ruta Romania – Belgia era faptul ca nu exista niciun serviciu in regim door to door fara a se mai tine cont de dimensiunea coletelor, astfel orice colet transmis prin Royal-Tour beneficiaza atat de livrare door-to-door cat si de preluare direct de la usa clientului indiferent de volum sau greutate.

Transport Mobila Belgia

Transportul de mobila Belgia - Romania sau retur este negociabil in functie de dimensiuni.

Coletarie Belgia Romania

Efectuam coletarie de la adresa la adresa Romania Belgia si retur la preturi mici.

de la 1,5 euro / kg

Preluare si livrare de la adresa

Iti preluam coletul direct de la adresa din Romania si il livram destinatarului in Belgia sau invers intr-un timp scurt.

Punctualitatea este importanta pentru firma noastra de aceea ajungem mereu la timp.

Livrare rapida

Coletele livrate cu firma noastra ajung mereu la timp la destinatie

Experienta angajatilor nostri sunt un cel mai important factor ce ne face sa livram intr-un timp scurt coletele dvs din Romania catre Belgia si retur.

Preturi avantajoase

Cu serviciul nostru de coletarie pe ruta Romania - Belgia puteti beneficia de un raport excelent calitate - pret . 

Curierat pe ruta Germania - Romania si retur

Coletarie Romania Belgia la adresa

Royal  Tour va ofera servicii de transport colete din Belgia in Romania si retur din Romania catre Belgia la preturi avantajoase cu preluare direct de la adresa clientului si livrare la adresa de destinatie.

Pretul serviciilor de coletarie din Belgia sau catre Belgia il stabilim de fiecare data dupa ce primim informatiile necesare cu privire la volumul pe care il ocupa coleteul , greutatea dar si valoarea acestuia, toate aceste cumulate cu locatia de preluare si adresa de destinatie.

In cazul in care exista cantitati mai mari de colete sau a unor colete/ pachete voluminoase, pretul v-a fi negociat cu persoana in cauza la fata locului sau telefonic dupa primirea tuturor detaliilor.

Noi, cei de la firma Royal-tour suntem siguri ca o sa va depasim cu mult asteptarile daca apelati la serviciile noastre !

  • microbuze moderne 8+1
  • Soferi profesionisti
  • Masa calda gratuit
  • Reduceri de pret

Transport Mobila Belgia – Romania
si mutari

Avem in dotare dube inchise si carosate care va pot servi si pot fi puse la dispozitia clientilor pentru transportul pieselor de mobilier mobila din Belgia catre Romania sau din Romania spre Belgia.

Ocazional firma noastra organizeaza transport de marfuri sau alte bunuri in regim grupaj, dar in aceste conditii este necesara o toleranta mai mare din partea clientilor. Aceast tip de transport are si beneficii, unul din ele si principalul fiind costul transportului care este vizibil mai redus in comparatie cu transportul clasic. In ambele cazuri va stam la dispozitie telefonic la numarul afisat pe site pentru a stabili detaliile, iar deciziile va apartin in totalitate.

Sunteti in cautarea unui serviciu de mutari international care se cuprinda traseul Belgia – Romania ? Acum nu trebuie decat sa apelati la echipa Royal-tour.ro si sa stabilitm detaliile pentru trasportul dumneavoastra de mobila international.

Firma de transport Royal-Tour va pune la dispozitie servicii de tansport mobila si alte marfuri din Belgia sau din Romania catre Belgia.

Efectuma si mutari apartamente, garsoniere, sedii firma, bagaje, electrocasnice, debarasari mobila, baruri … folosind dube special concepute pentru acest lucru, cu de incarcare si descarcare de catre personalul nostru calificat !

COLETARIE ROMANIA - BELGIA

Oferim curse saptamanale din Belgia in fiecare judet al Romaniei:


Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea

COLETARIE BELGIA - ROMANIA

Orasele din Belgia pe care le parcurgem regulat

Ostende, Bruges, Gand, Bruxelles, Anvers, Louvain, Hasselt, Tournal, Mons, Charleroi, Namur, Liege, Dinant, Bastogne, Arlon
Aalst, Anderlecht, Anvers, Antwerp, Beringen, Beveren , Brasschaat, Brugge / Bruges, Brussels / Bruxelles / Brussels, Charleroi, Dendermonde, Dilbeek, Etterbeek, Evere, Forest, Geel, Genk / Gent, Halle, Hasselt, Herstal , Jette, Kortrijk, La Louvière, Leuven / Louvain, Liège, Lokeren,Maasmechelen, Mechelen, Mons, Mouscron, Namur, Ninove, Oostende, Roeselare, Schaerbeek, Seraing, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Tournai, Turnhout, Uccle, Verviers, Vilvoorde

INTREBARI FREGVENTE

Pretul minim pe care royal-tour il percepe pentru fiecare colet expediat catre Belgia sau din Belgia catre Romania, indiferent de volum sau greutate este de 30 euro.

Pentru coletele care depasesc cantiatatea de 30kg se taxeaza 1 euro/kg.

Preluam coletele fix cand pornim la drum catre Belgia sau cand avem returul catre Romania, asta inseamna ca in aproximativ 30 ore coletul dvs va fi la destinatie.

Coletele expediate din sau catre Belgia nu trebuie sa contina tigari, bauturi alcoolice, arme sau animale vii.

DA ! Fima royal-tour ofera tuturor clientilor asigurare a bunurilor in cazul in care se petrece un eveniment neprevazut si acesta este deteriorat sau pierdut.

TOP
Phone icon
+40756238413
WhatsApp icon
Whatsapp