Transport colete Romania Belgia si Retur

Coletarie Belgia
de la adresa la adresa 

Royal Tour ofera servicii de coletarie standard  rapida, cu livrare in puncte fixe, cu preluare si livrare direct la adresa fara costuri suplimentare

Dumitru Daniel, fondator. Royal-tour

Analizand nevoile romanilor plecati in Belgia dar si pe cele ale romanilor din tara, am  luat decizia de a dezvolta un serviciu de coletarie intenrationala eficient pentru a usura modul de expediere si livrare al coletelor din Romania in Belgia sau din Belgia in Romania. Un foarte mare impediment pentru  expedierea coletelor catre cei dragi pe ruta Romania – Belgia era faptul ca nu exista niciun serviciu in regim door to door fara a se mai tine cont de dimensiunea coletelor, astfel orice colet transmis prin Royal-Tour beneficiaza atat de livrare door-to-door cat si de preluare direct de la usa clientului indiferent de volum sau greutate.

transport belgia la adresa
transport pachete belgia
Coletarie Romania Belgia de la adresa la adresa

Transport Colete Belgia Romania

Royal  Tour va ofera servicii de transport colete din Belgia in Romania si retur din Romania catre Belgia la preturi avantajoase cu preluare direct de la adresa clientului si livrare la adresa de destinatie.

Pretul serviciilor de coletarie din Belgia sau catre Belgia il stabilim de fiecare data dupa ce primim informatiile necesare cu privire la volumul pe care il ocupa coleteul , greutatea dar si valoarea acestuia, toate aceste cumulate cu locatia de preluare si adresa de destinatie.

In cazul in care exista cantitati mai mari de colete sau a unor colete/ pachete voluminoase, pretul v-a fi negociat cu persoana in cauza la fata locului sau telefonic dupa primirea tuturor detaliilor.

de la 1euro / kg

Transport Colete Belgia

Efectuam coletarie de la adresa la adresa Romania Belgia si retur la preturi mici.

Negociabil in functie de cantitate

Transport Mobila Belgia
Transportul de mobila Belgia - Romania sau retur este negociabil in functie de dimensiuni.
Image module

Firma de transport persoane Belgia, Royal-tour pune la dispozitia dvs curse cu microbuze direct la ADRESA de destinatie dorita.

Image module

Transport colete
si mobila Belgia

Oferim servicii de coletarie de la adresa la adresa Belgia Romania si Romania Belgia la preturi avantajoase.

Image module

Transport auto pe platforma
Belgia – Romania

Preluam autoturisme pe platforma si le transportam pe ruta Belgia – Romania in cele mai bune conditii de siguranta.

Rezervari telefonice 24/7
Profita de cel mai bun pret pentru
transportul cu microbuze Belgia Romania.

Oferim servicii de transport Mobila & Mutari

Transport Mobila Belgia – Romania

Avem in dotare dube inchise si carosate care va pot servi si pot fi puse la dispozitia clientilor pentru transportul pieselor de mobilier ( mobila ) din Belgia catre Romania sau din Romania spre Belgia.

Ocazional firma noastra organizeaza transport de marfuri sau alte bunuri in regim grupaj, dar in aceste conditii este necesara o toleranta mai mare din partea clientilor. Aceast tip de transport are si beneficii, unul din ele si principalul fiind costul transportului care este vizibil mai redus in comparatie cu transportul clasic. In ambele cazuri va stam la dispozitie telefonic la numarul afisat pe site pentru a stabili detaliile, iar deciziile va apartin in totalitate.

Coletarie Romania Belgia sau Mutari ?

Sunteti in cautarea unui serviciu de mutari international care se cuprinda traseul Belgia – Romania ? Acum nu trebuie decat sa apelati la echipa Royal-tour.ro si sa stabilitm detaliile pentru trasportul dumneavoastra de mobila international.

 

Firma de transport Royal-Tour va pune la dispozitie servicii de tansport mobila si alte marfuri din Belgia sau din Romania catre Belgia.

Efectuma si mutari apartamente, garsoniere, sedii firma, bagaje, electrocasnice, debarasari mobila, baruri … folosind dube special concepute pentru acest lucru, cu de incarcare si descarcare de catre personalul nostru calificat !

transport de mobila din belgia in romania