Transport Colete Germania

Coletarie Germania - Romania si retur de la adresa la adresa

Royal Tour ofera servicii de coletarie standard rapida, cu livrare in puncte fixe, cu preluare si livrare direct la adresa fara costuri suplimentare

Analizand nevoile romanilor plecati in Germania dar si pe cele ale romanilor din tara, am  luat decizia de a dezvolta un serviciu de coletarie intenrationala eficient pentru a usura modul de expediere si livrare al coletelor din Romania in Germania sau din Germania in Romania.

Un foarte mare impediment pentru  expedierea coletelor catre cei dragi pe ruta Romania – Germania era faptul ca nu exista niciun serviciu in regim door to door fara a se mai tine cont de dimensiunea coletelor, astfel orice colet transmis prin Royal-Tour beneficiaza atat de livrare door-to-door cat si de preluare direct de la usa clientului indiferent de volum sau greutate.

Transport Mobila Germania

Transportul de mobila Germania - Romania sau retur este negociabil in functie de dimensiuni.

Coletarie Germania Romania

Efectuam coletarie de la adresa la adresa Romania Germania si retur la preturi mici.

de la 1,5 euro / kg

Preluare si livrare de la adresa

Iti preluam coletul direct de la adresa din Romania si il livram destinatarului in Germania sau invers intr-un timp scurt.

Punctualitatea este importanta pentru firma noastra de aceea ajungem mereu la timp.

Livrare rapida

Coletele livrate cu firma noastra ajung mereu la timp la destinatie

Experienta angajatilor nostri sunt un cel mai important factor ce ne face sa livram intr-un timp scurt coletele dvs din Romania catre Germania si retur.

Preturi avantajoase

Cu serviciul nostru de coletarie pe ruta Romania - Germania puteti beneficia de un raport excelent calitate - pret . 

Curierat pe ruta Germania - Romania si retur

Coletarie Romania Germania la adresa

Oferim servicii de transport colete din Germania in Romania si retur la preturi accesibile cu livrare si preluare direct de la adresa clientului fara alte costuri suplimentare.

Atunci cand doresti sa lasi la o parte limitele care iti sunt impuse de distantele mari dintr-o si traiesti in aceasta societate mereu pe graba, ai nevoie de solutiile noastre de coletarie door to door care sunt la fel de rapide si de eficiente.  Alături de Royal-Tour poți trimite rapid și în completă siguranță colete pe ruta România – Germania.

Indiferent daca plenifici sa trimiti un colet celor dragi sau sa transporti la destinatia dorita de tine anumite lucruri personale cum se intampla in cazul unei mutari, echipa Royal-tour este partenerul tau pentru serviciile complete de curierat Romania – Germania.

Alege sa folosesti serviciul nostru de transport colete direct la adresa in Germania si vei avea parte de preturi accesibile, profesionalism si rapidiate maxima.

Noi, cei de la firma Royal-tour suntem siguri ca o sa va depasim cu mult asteptarile daca apelati la serviciile noastre !

  • microbuze moderne 8+1
  • Soferi profesionisti
  • Masa calda gratuit
  • Reduceri de pret

Transport Mobila Germania – Romania
si mutari

Avem in dotare dube inchise si carosate care va pot servi si pot fi puse la dispozitia clientilor pentru transportul pieselor de mobilier mobila din Germania catre Romania sau din Romania spre Germania .

Firma noastra va pune la dispozitie inclusiv servicii mutari mobila  sau alte bagaje international pe ruta Romania – Germania sau retur atat pentru persoane fizice cat si pentru firme in conditii optime si la preturi avantajoase.

Daca sunteti in cautarea unei firme ce ofera solutii optime pentru a transporta mobila sau bagajele dumneavoastra in Germania sau din Germania in Romania rapid si in siguranta, noi, cei de la Royal-tour suntem prezenti si dispusi sa venim cu cele mai bune solutii si oferte pentru mutarea dorita.

Daca apelati la serviciul nostru de transport mobila, bagaje sau colete din si catre Germania, o sa va punem in legatura cu echipa noastra specializata in manipularea marfii dumneavoastra, in demontarea sau remontarea mobilei sau impachetarea si asejarea acesteia in autoutilitarele noastre special amenajate

Garantam pentru un serviciu profesionist ofeit la preturi accesibile pentru a multumi fiecare client. De asemenea seriozitatea si siguranta cu care efectuam mutarea sau transporul dvs sunt punctele noastre forte.

Cu alte cuvinte…. va punem la dispozitie cea mai completa si avantajoasa oferta de servicii pentru transport mobila si bagaje international.

COLETARIE ROMANIA - GERMANIA

Oferim curse saptamanale din Germania in fiecare judet al Romaniei:


Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea

COLETARIE GERMANIA - ROMANIA

Orasele din Germania pe care le parcurgem regulat

Aachen, Augsburg, Bad Kissingen, Bamberg, Bayeruth, Bayreuth, Berlin, Biefel, Bonn, Bremen, Bremerhaven, Celle, Chemintz, Chemnitz, Cotbus, Deggendorf, Dortmund, Dresden, Dusseldorf, Essen, Euskirchen, Frankfurt, Freiburg, Fulda, Gottingen, Greifswald, Gustrow, Hamburg, Hannover, Hanover, Heilbronn, Heildelberg, Hof, Ingolstadt, Jena, Kaiserslautern, Karlsruhe, Kassel, Koblenz, Koln, Leipzig, Linz, Lubeck, Ludwigsburg, Luxemburg, Magdenburg, Mainz, Mannheim, Munchen Munster, Neubrandenburg, Newubrandenburg, Norderstedt, Nurnberg, Oldenburg, Osnabruck, Paderborn, Passao, Passau, Pegnitz, Plauen, Potsdam, Regensburg, Rostock, Saarbrucken, Schweinfurt, Schwerin, Straubing, Stuttgart, Trier, Ulm, Wiesbaden, Wurzburg, Zwickau

INTREBARI FREGVENTE

Pretul minim pe care royal-tour il percepe pentru fiecare colet expediat catre Germania sau din Germania catre Romania, indiferent de volum sau greutate este de 30 euro.

Pentru coletele care depasesc cantiatatea de 30kg se taxeaza 1 euro/kg.

Preluam coletele fix cand pornim la drum catre Germania sau cand avem returul catre Romania, asta inseamna ca in aproximativ 30 ore coletul dvs va fi la destinatie.

Coletele expediate din sau catre Germania nu trebuie sa contina tigari, bauturi alcoolice, arme sau animale vii.

DA ! Fima royal-tour ofera tuturor clientilor asigurare a bunurilor in cazul in care se petrece un eveniment neprevazut si acesta este deteriorat sau pierdut.

TOP
Phone icon
+40756238413
WhatsApp icon
Whatsapp