Transport persoane Alba Iulia Liege

/ / Transport persoane

Transport persoane Alba Iulia Liege

Cu ajutorul firmei noastre de transport, calatoriti din Alba Iulia Liege si in cele mai importante orase din Belgia, cu cele mai moderne autocare si microbuze, in deplina siguranta si confort.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne servicii de transport Alba Iulia Liege cu plecari zilnice Belgia atat tur cat si retur.

Transport persoane Alba Iulia Liege

Realizam transport de persoane Alba Iulia Liege cu microbuze de genertie noua.

Aceste microbuze sunt climatizate si ofera conditii de confort si siguranta sporita.

Modul in care se realizeaza transportul Alba Iulia – Liege reprezinta o prioritate pentru noi, iar cursele de transport persoane Alba Iulia catre Liege reprezinta o parte integranta a acestei prioritati.

Curse microbuz Alba Iulia Liege

Clientii nostrii pot beneficia de calatorii cu microbuzul dus-intors in Belgia, pentru copii, adulti si pensionari.

Saptamanal, oferim curse micobuz Alba Iulia – Liege de la adresa la adresa.

Imbarcarile pentru cursele Alba Iulia Liege se realizeaza din locatia specificata de dmneavoastra sau dintr-un punct apropiat, iar debarcarile se fac la destinatie.

Bilete Alba Iulia Liege

Pretul unui bilet de microbuz sau autocar Alba Iulia – Liege incepe de la  90 Euro  . Fie ca doresti sa vizitezi Belgia sau te afli intr-o deplasare de afaceri , fima de transport international Royal-Tour  , iti ofera sansa de a calatorii in conditii de maxima siguranta spre Belgia la preturi promotionale.

REDUCERI : grupurile de persoane beneficiaza de reduceri  importante, copiii intre 0 – 2 ani benificiaza de bilet gratuit iar intre 02 – 10 ani benificiaza 30 Euro reducere din pretul biletului de autocar Romania – Belgia. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Acordam reduceri la costul biletelor autocar din Alba Iulia catre Liege si pentru grupuri  de peste 5 persoane.

Pentru orice informatie cu privire la traseu, cursa, loc de plecare etc, nu ezitati sa ne contactati!

Indiferent de motivul pentru care doriti sa ajungeti in Liege, compania noastra va ajuta sa faceti primul pas purtandu-va in siguranta la destinatie!

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *