Transport persoane Deva Charleroi

/ / Transport persoane

Transport persoane Deva Charleroi

Cu ajutorul firmei noastre de transport, calatoriti din Deva Charleroi si in cele mai importante orase din Belgia, cu cele mai moderne autocare si microbuze, in deplina siguranta si confort.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne servicii de transport Deva Charleroi cu plecari zilnice Belgia atat tur cat si retur.

Transport persoane Deva Charleroi

Realizam transport de persoane Deva Charleroi cu microbuze de genertie noua.

Aceste microbuze sunt climatizate si ofera conditii de confort si siguranta sporita.

Modul in care se realizeaza transportul Deva – Charleroi reprezinta o prioritate pentru noi, iar cursele de transport persoane  Deva catre Charleroi reprezinta o parte integranta a acestei prioritati.

Curse microbuz  Deva Charleroi

Clientii nostrii pot beneficia de calatorii cu microbuzul dus-intors in Belgia, pentru copii, adulti si pensionari.

Saptamanal, oferim curse micobuz Deva – Charleroi de la adresa la adresa.

Imbarcarile pentru cursele  Deva Charleroi se realizeaza din locatia specificata de dmneavoastra sau dintr-un punct apropiat, iar debarcarile se fac la destinatie.

Bilete Deva Charleroi

Pretul unui bilet de microbuz sau autocar Deva – Charleroi incepe de la  90 Euro  . Fie ca doresti sa vizitezi Belgia sau te afli intr-o deplasare de afaceri , fima de transport international Royal-Tour  , iti ofera sansa de a calatorii in conditii de maxima siguranta spre Belgia la preturi promotionale.

REDUCERI : grupurile de persoane beneficiaza de reduceri  importante, copiii intre 0 – 2 ani benificiaza de bilet gratuit iar intre 02 – 10 ani benificiaza 30 Euro reducere din pretul biletului de autocar Romania – Belgia. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Acordam reduceri la costul biletelor autocar din Deva catre Charleroi si pentru grupuri  de peste 5 persoane.

Pentru orice informatie cu privire la traseu, cursa, loc de plecare etc, nu ezitati sa ne contactati!

Indiferent de motivul pentru care doriti sa ajungeti in Charleroi , compania noastra va ajuta sa faceti primul pas purtandu-va in siguranta la destinatie!

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.