Transport persoane Resita Kortrijk

/ / Transport persoane

Transport persoane Resita Kortrijk

Cu ajutorul firmei noastre de transport, calatoriti din Resita Kortrijk si in cele mai importante orase din Belgia, cu cele mai moderne autocare si microbuze, in deplina siguranta si confort.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne servicii de transport Resita Kortrijk cu plecari zilnice Belgia atat tur cat si retur.

Transport persoane Resita Kortrijk

Realizam transport de persoane  Resita Kortrijk cu microbuze de genertie noua.

Aceste microbuze sunt climatizate si ofera conditii de confort si siguranta sporita.

Modul in care se realizeaza transportul Resita – Kortrijk reprezinta o prioritate pentru noi, iar cursele de transport persoane  Resita catre Kortrijk reprezinta o parte integranta a acestei prioritati.

Curse microbuz  Resita Kortrijk

Clientii nostrii pot beneficia de calatorii cu microbuzul dus-intors in Belgia, pentru copii, adulti si pensionari.

Saptamanal, oferim curse micobuz  Resita – Kortrijk de la adresa la adresa.

Imbarcarile pentru cursele  Resita Kortrijk se realizeaza din locatia specificata de dmneavoastra sau dintr-un punct apropiat, iar debarcarile se fac la destinatie.

Bilete Resita Kortrijk

Pretul unui bilet de microbuz sau autocar Resita – Kortrijk incepe de la  90 Euro  . Fie ca doresti sa vizitezi Belgia sau te afli intr-o deplasare de afaceri , fima de transport international Royal-Tour  , iti ofera sansa de a calatorii in conditii de maxima siguranta spre Belgia la preturi promotionale.

REDUCERI : grupurile de persoane beneficiaza de reduceri  importante, copiii intre 0 – 2 ani benificiaza de bilet gratuit iar intre 02 – 10 ani benificiaza 30 Euro reducere din pretul biletului de autocar Romania – Belgia. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Acordam reduceri la costul biletelor autocar din Resita catre Kortrijk si pentru grupuri  de peste 5 persoane.

Pentru orice informatie cu privire la traseu, cursa, loc de plecare etc, nu ezitati sa ne contactati!

Indiferent de motivul pentru care doriti sa ajungeti in Kortrijk , compania noastra va ajuta sa faceti primul pas purtandu-va in siguranta la destinatie!

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.