Transport persoane Romania – Germania!

/ / Blog

Preturi bilete microbuz catre Germania de la 90 de euro!

Royal Tour efectueaza transport persoane Romania-Germania in cele mai bune conditii. O calatorie sigura si care sa nu oboseasca pasagerii pana la destinatie implica anumiti factori precum masini confortabile si personal bine pregatit lucruri pe care compania Royal Tour vi le pune la dispozitie.

Plecari spre Germania din Romania in zilele de: Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata.

Plecari din Germania catre Romania in fiecare zi din saptamana.

  • O masa calda la un restaurant !
  • Reduceri pentru grupuri de persoane !
  • Transport direct la destinatia dorita !
  • Aer conditionat si wireless !

Cursele de transport persoane Romania – Germania se realizeaza numai cu microbuze de ultima generatie. Apeland la serviciile noastre veti gasi intotdeauna un transport dotat cu tot ceea ce este necesar unei calatorii placute si sigure pana la destinatia aleasa de dumneavoastra. Microbuzele noastre de 8+1 sunt conduse numai de soferi experimentati si bine pregatiti in domeniul transportului international de persoane.

Bilete microbuz Romania – Germania

Cu ajutorul serviciilor noastre aveti preturi accesibile la transportul de persoane Romania – Germania. Acestea difera in functie de zilele in care doriti sa plecati si de destinatia aleasa.

Efectuam transport cu microbuzul Germania – Romania si retur pe urmatoarele rute: Passau, Regensburg, Nurnberg, Wurzburg, Frankfurt, Koln, Dusseldorf, Duisburg, Essen, Dortmund, Munhen, Augsburg, Ulm, Stuttgart, Mannheim, Mainz, Wiesbaden, Koblenz, Bonn, Duren.

 Deoarece ne gandim intotdeauna la binele calatorilor in pretul biletului au inclus si o masa calda!

CONTACTATI-NE PENTRU TRANSPORT CU MICROBUZUL CATRE GERMANIA !

Firma Royal Tour poate fii contactata pentru alte detalii privind calatoria catre Germania si retur sau pentru rezervarea unui bilet la nr: 0760358935 !