Transport persoane (Romania) Targoviste Duren (Germania)

/ / Transport persoane, Uncategorized

Transport persoane Targoviste Duren

Firma de transport Royal Tour va ofera transport spre Duren si in majoritatea oraselor din Germania, direct la destinatia dorita, cu microbuze si autocare de ultima generatie fara alte costuri suplimentare.

Compania noastra va pune la dispozitie plecari zilnice catre Duren atat tur, cat si retur la preturi avantajoase pentru toate buzunarele.

Curse microbuz Targoviste Duren

Transportul de persoane Targoviste Duren se realizeaza numai cu microbuze moderne.Pentru noi clientii sunt cei mai importanti, de aceea  microbuzele noastre sunt climatizate si ofera conditii de confort si siguranta pe tot parcursul calatoriei.

Targoviste Duren la destinatie

Saptamanal oferim curse Targoviste Duren de la adresa la adresa. Imbarcarile se realizeaza  din locatia specificata de dumneavoastra sau dintr-un punct apropiat, iar debarcarile se fac direct la destinatie.

Bilete Targoviste Duren

Fie ca doresti sa vizitezi Duren sau te afli intr-o deplasare in interes de afaceri, firma de transport international Royal Tour, iti ofera sansa de a calatori in conditii optime la preturi promotionale.

Pretul unui bilet de microbuz sau autocar Targoviste Duren incepe de la 90 Euro. Clientii nostri pot beneficia de reduceri la calatorii dus-intors cu microbuzul in Germania. De reduceri pot beneficia si copiii cu varsta pana in 10 ani, grupurile de peste 5 persoane dar si pensionarii.

In pretul biletului sunt incluse si bagaje in limita a 40 de kg care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului sau microbuzului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interior.

Pentru orice informatie cu privire la traseu, loc de plecare, pretul biletului, etc. nu ezitati sa ne contactati la numerele afisate pe site-ul nostru.

Indiferent de motivul calatoriei dumneavoastra catre Duren , compania Royal Tour va sta la dispozitie cu orice aveti nevoie pentru a va simti cat mai relaxati si in siguranta pe tot parcursul calatoriei.