Transport persoane Targu Jiu Gent

/ / Transport persoane

Transport persoane Targu Jiu Gent

Cu ajutorul firmei noastre de transport, calatoriti din Targu Jiu Gent si in cele mai importante orase din Belgia, cu cele mai moderne autocare si microbuze, in deplina siguranta si confort.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne servicii de transport Targu Jiu Gent cu plecari zilnice Belgia atat tur cat si retur.

Transport persoane Targu Jiu Gent

Realizam transport de persoane Targu Jiu  Gent cu microbuze de genertie noua.

Aceste microbuze sunt climatizate si ofera conditii de confort si siguranta sporita.

Modul in care se realizeaza transportul Targu Jiu – Gent reprezinta o prioritate pentru noi, iar cursele de transport persoane  Targu Jiu catre Gent reprezinta o parte integranta a acestei prioritati.

Curse microbuz  Targu Jiu Gent

Clientii nostrii pot beneficia de calatorii cu microbuzul dus-intors in Belgia, pentru copii, adulti si pensionari.

Saptamanal, oferim curse micobuz  Targu Jiu – Gent de la adresa la adresa.

Imbarcarile pentru cursele  Targu Jiu Gent se realizeaza din locatia specificata de dmneavoastra sau dintr-un punct apropiat, iar debarcarile se fac la destinatie.

Bilete Targu Jiu Gent

Pretul unui bilet de microbuz sau autocar Targu Jiu – Gent incepe de la  90 Euro  . Fie ca doresti sa vizitezi Belgia sau te afli intr-o deplasare de afaceri , fima de transport international Royal-Tour  , iti ofera sansa de a calatorii in conditii de maxima siguranta spre Belgia la preturi promotionale.

REDUCERI : grupurile de persoane beneficiaza de reduceri  importante, copiii intre 0 – 2 ani benificiaza de bilet gratuit iar intre 02 – 10 ani benificiaza 30 Euro reducere din pretul biletului de autocar Romania – Belgia. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Acordam reduceri la costul biletelor autocar din Targu Jiu catre Gent si pentru grupuri  de peste 5 persoane.

Pentru orice informatie cu privire la traseu, cursa, loc de plecare etc, nu ezitati sa ne contactati!

Indiferent de motivul pentru care doriti sa ajungeti in Gent , compania noastra va ajuta sa faceti primul pas purtandu-va in siguranta la destinatie!

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.