Transport persoane (Romania) Targu Jiu Passau (Germania)

/ / Transport persoane

Transport persoane Targu Jiu Passau

Firma de transport Royal Tour va ofera transport spre Passau si in majoritatea oraselor din Germania, direct la destinatia dorita, cu microbuze si autocare de ultima generatie fara alte costuri suplimentare.

Compania noastra va pune la dispozitie plecari zilnice catre Passau atat tur, cat si retur la preturi avantajoase pentru toate buzunarele.

Curse microbuz Targu Jiu Passau

Transportul de persoane Targu Jiu Passau se realizeaza numai cu microbuze moderne.Pentru noi clientii sunt cei mai importanti, de aceea  microbuzele noastre sunt climatizate si ofera conditii de confort si siguranta pe tot parcursul calatoriei.

Targu Jiu Passau la destinatie

Saptamanal oferim curse Targu Jiu Passau de la adresa la adresa. Imbarcarile se realizeaza  din locatia specificata de dumneavoastra sau dintr-un punct apropiat, iar debarcarile se fac direct la destinatie.

Bilete Targu Jiu Passau

Fie ca doresti sa vizitezi Passau sau te afli intr-o deplasare in interes de afaceri, firma de transport international Royal Tour, iti ofera sansa de a calatori in conditii optime la preturi promotionale.

Pretul unui bilet de microbuz sau autocar Targu Jiu Passau incepe de la 90 Euro. Clientii nostri pot beneficia de reduceri la calatorii dus-intors cu microbuzul in Germania. De reduceri pot beneficia si copiii cu varsta pana in 10 ani, grupurile de peste 5 persoane dar si pensionarii.

In pretul biletului sunt incluse si bagaje in limita a 40 de kg care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului sau microbuzului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interior.

Pentru orice informatie cu privire la traseu, loc de plecare, pretul biletului, etc. nu ezitati sa ne contactati la numerele afisate pe site-ul nostru.

Indiferent de motivul calatoriei dumneavoastra catre Passau , compania Royal Tour va sta la dispozitie cu orice aveti nevoie pentru a va simti cat mai relaxati si in siguranta pe tot parcursul calatoriei.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *