Transport persoane Timisoara Antwerp

/ / Transport persoane

Transport persoane Timisoara Antwerp

Cu ajutorul firmei noastre de transport, calatoriti din Timisoara Antwerp si in cele mai importante orase din Belgia, cu cele mai moderne autocare si microbuze, in deplina siguranta si confort.

Echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai moderne servicii de transport Timisoara Antwerp cu plecari zilnice Belgia atat tur cat si retur.

Transport persoane Timisoara Antwerp

Realizam transport de persoane  Timisoara Antwerp cu microbuze de genertie noua.

Aceste microbuze sunt climatizate si ofera conditii de confort si siguranta sporita.

Modul in care se realizeaza transportul Timisoara – Antwerp reprezinta o prioritate pentru noi, iar cursele de transport persoane  Timisoara catre Antwerp reprezinta o parte integranta a acestei prioritati.

Curse microbuz  Timisoara Antwerp

Clientii nostrii pot beneficia de calatorii cu microbuzul dus-intors in Belgia, pentru copii, adulti si pensionari.

Saptamanal, oferim curse micobuz  Timisoara – Antwerp de la adresa la adresa.

Imbarcarile pentru cursele  Timisoara Antwerp se realizeaza din locatia specificata de dmneavoastra sau dintr-un punct apropiat, iar debarcarile se fac la destinatie.

Bilete Timisoara Antwerp

Pretul unui bilet de microbuz sau autocar Timisoara – Antwerp incepe de la  90 Euro  . Fie ca doresti sa vizitezi Belgia sau te afli intr-o deplasare de afaceri , fima de transport international Royal-Tour  , iti ofera sansa de a calatorii in conditii de maxima siguranta spre Belgia la preturi promotionale.

REDUCERI : grupurile de persoane beneficiaza de reduceri  importante, copiii intre 0 – 2 ani benificiaza de bilet gratuit iar intre 02 – 10 ani benificiaza 30 Euro reducere din pretul biletului de autocar Romania – Belgia. În pretul biletului sunt incluse ca bagaje doua geamantane in limita 40 kg  care se vor depozita in compartimentul pentru bagaje al autocarului, precum si bagajul de mana care poate fi luat in interiorul  autocarului.

Acordam reduceri la costul biletelor autocar din Timisoara catre Antwerp si pentru grupuri  de peste 5 persoane.

Pentru orice informatie cu privire la traseu, cursa, loc de plecare etc, nu ezitati sa ne contactati!

Indiferent de motivul pentru care doriti sa ajungeti in Antwerp , compania noastra va ajuta sa faceti primul pas purtandu-va in siguranta la destinatie!

Recomandam sa ne contactati prin mijloacele puse la dispozitie pentru detalii mai precise.

1 Comment to “ Transport persoane Timisoara Antwerp”

  1. Bancescu Radu says :Răspunde

    As dori sà plec sambata 2 martie din Anvers (Antwerpen) la Timisoara. Imi puteti spune daca mai aveti un loc liber si la ce pret?
    Và multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *