Transport Anglia Romania

curse cu microbuze Romania Anglia la destinatie

Firma de transport Royal – Tour ofera servicii de transport persoane si colete Anglia la preturi rezonabile.

Microbuzele de transport persoane Anglia va transporta rapid, in siguranta si confort din Romania spre Anglia la adresa dorita.

Avem nevoie doar de codul postal sau de numele localitatii dorite.

  • 2. Oferim siguranta si confort la transportul de persoane Romania Anglia dar si pentru curierat Anglia - Romania sau retur.
  • 3. Avem peste 5 ani exprienta in transportul de persoane si colete catre si dinspre Anglia.

Bilete microbuz Anglia

Biletele de microbuz catre Anglia sunt cu aproximativ 60% mai ieftine decat cu oricare alt mijloc de transport precum trenul, masina persoanala sau avionul.

Plecari zilnice Anglia

Avem plecari saptamnale sau chiar plecari zilnice cu microbuze, de la adresa la destinatie din Romania spre Anglia dar si din Anglia catre Romania.

bilete de la doar 150 euro

Trasee flexibile

Firma noastra adopta trasee flexibile pentru a satisface cerintele si nevoile clietilor.

Calatorii rapide

Efectuam curse rapide Romania - Anglia sau retur datorita parcului auto modern si a soferilor profesionisti.

Preturi avantajoase

Oferim preturi reduse pentru a ne dezvolta compania si a oferi tuturor o alternativa ieftina si comfortabila pentru transport.

Informatii despre trasportul Romania – Anglia

Transport persoane Anglia

Efectuam transport saptamanal de persoane, de la adresa la adresa cu microbuze moderne.

Transport Colete Anglia

Preluam si livram colete si mobila pe ruta Anglia - Romania si retur direct la destinatie

Transport pe platforma Anglia

Efectuam transport de autoturisme pe platforma Anglia - Romania saptamanal.

Microbuze AngliaRomania la adresa

Transport Anglia cu autocare

Flota de masini Renault Trafic, Mercedes Sprinter si Opel Vivaro pusa la dispozitia transportului intre Romania si Belgia se ridica la cele mai inalte standarde de pe piata.

Royal Tour va poate oferi servicii profesioniste de transport Romania Anglia ieftine direct la destinatia dvs.

Alaturi de noi puteti ajunge la adresa fara stres, va oferim informatii in timp real privind orele si statiile de plecare, un personal prietenos, soferi experimentati, astfel incat plecarile pe ruta Anglia – Romania sa se desfasoare in cele mai avantajoase conditii.

Scopul nostru este sa va oferim un serviciu de transport cu microbuzul convenabil, ieftin si simplu.

Noi, cei de la firma Royal-tour suntem siguri ca o sa va depasim cu mult asteptarile daca apelati la serviciile noastre !

  • microbuze moderne 8+1
  • Soferi profesionisti
  • Masa calda gratuit
  • Reduceri de pret

Transport persoane
Romania - Anglia

Cei ce aleg sa calatoreasca cu firma Royal-tour.ro pot beneficia de calatorii cu autocarul sau microbuzul dus-intors pana la adresa din Anglia.

Compania noastra ofera oferte speciale pentru bilete cu microbuzul Romania – Anglia, astfel ,beneficiati de reduceri semnificative pentru copii, studenti si pensionari, pentru grupuri mai mari de 4 persoane.

De asemenea, clientii fideli ai companiei Royal-Tour sunt rasplatiti cu tarife speciale.

Nu in ultimul rand, transportul persoanelor  catre Anglia se realizeaza la adresa dorita, direct la destinatia atat tur cat si retur, va oferim posiblitatea de a transporta bagaje de pana la 70 de kg plus un bagaj de mana in mod GRATUIT

PLECARI ROMANIA - ANGLIA

Oferim curse saptamanale din Anglia in fiecare judet al Romaniei:


Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea

PLECARI ANGLIA - ROMANIA

Orasele din Anglia pe care le parcurgem regulat

Banbury, Aylesbury, Atherstone, Bedford, Londra, Bicester, Birmingham, Bletchley, Bradford, Buckingham, Chesterfield, Corby, Coventry, Daventry, Derby, Dudley, Dunstable, Halifax, Hatfield, Hemel Hempstead, High Eycombe, Hinckley, Huddersfield, Kettering, Leeds, Leicester, Leighton Buzzard, Liverpool, Loughborough, Luton, Maidenhead, Manchester, Mansfield, Milton Keynes, Northampton, Nottingham, Nuneaton, Oldham, Oxford, Redditch, Rochdale, Roterham, Royal Leamington Spa, Rushden, Saint Helens, Sheffield, Slough, Solihull, St. Albans, Stafford, Stevenage, Stockport, Stoke-on-Trent, Sutton Coldfield, Tamworth, Wakefield, Walsall, Warrington, Wellingborough, Welwyn Garden City, West Bromwich, Wolverhampton, Bristol, Cambridge, Chelmsford, Cheltenham, Colchester, Gloucester, Harlow, Hereford, Ipswich, Kidderminster, Peterborough, Worcester

INTREBARI FREGVENTE

Plecarile firmei Royal-Tour din Romania spre Anglia se fac in fiecare zi de marti, joi si sambata si ocazional in alte zile in functie de nurmarul de clienti.

In functie de locatia de plecare si zona unde doriti sa ajungeti din Anglia, preturile practicate de Royal-Tour pot varia intre 100 euro si 140 euro.

Actele necesare calatoriei din Romania in Anglia sunt urmatoarele:

  • Carte de identitate sau dupa caz pasaport care sa se incadreze in termenul de valabilitate.
  • Pentru minorii insotiti de un parinte ➜ este necesara o declaratie la notar a celuilalt parinte (o imputernicire);
  • Pentru minorii insotiti de o alta persoana ➜ este necesara procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;

Daca alegeti sa calatoriti cu firma Royal-Tour spre sau din Anglia va oferim Reduceri importante pentru grupuri de persoane, O masa calda si multe alte beneficii.

TOP
Phone icon
+40756238413
WhatsApp icon
Whatsapp