curse microbuz Belgia la destinatie

Transport Belgia – Romania

Firma de transport Belgia Royal-Tour, este la dispozitia turistilor, a persoanelor aflate in interes de serviciu si celor care doresc pur si simplu sa calatoreasca spre Belgia, curse regulate cu microbuze corespunzator dotate si prin plecari din Romania in fiecare zi.

Cursele de transport Romania Belgia si retur efectuate de catre firma noastra se efectueaza cu ajutorul microbuzelor moderne aflate in posesia noastra in conditii de siguranta si confort sporti pe toata durata calatoriei.

Image module

Bilete microbuz Belgia

Puteti rezerva chiar telefonic bilete de microbuz pentru Belgia la preturi avantajoase si puteti obtine reduceri din pretul biletului pentru copii si grupuri.
Image module

Plecari zilnice Belgia

Avem plecari saptamnale sau chiar plecari zilnice cu microbuze, de la adresa la destinatie din Romania spre Belgia dar si din Belgia catre Romania.
harta transport belgia Romania Royal-tour
  • Transport Belgia cu microbuze
  • Transport Belgia de la adresa la adresa
  • Plecari Belgia - Romania zilnic
  • Curse Belgia la destinatie
Image module

Transport persoane Belgia
la adresa

Firma de transport persoane Belgia, pune la dispozitia dvs curse cu microbuze direct la ADRESA de destinatie dorita.

Image module

Transport colete Belgia

Oferim servicii de coletarie de la adresa la adresa Belgia Romania si Romania Belgia la preturi avantajoase.

Image module

Transport auto pe platforma Belgia

Preluam autoturisme pe platforma si le transportam pe ruta Belgia – Romania in cele mai bune conditii de siguranta.

Transport international de persoane

Transport persoane Belgia

Transport de la adresa din Romania la destinatia din Belgia

Transport de la adresa la adresa Belgia

Cei ce aleg sa calatoreasca cu firma Royal-tour.ro pot beneficia de calatorii cu autocarul sau microbuzul dus-intors pana la adresa  din Belgia.

Microbuzele de transport persoane pe cursa Romania Belgia pleaca din Belgia  odata la fiecare 2 zile iar din tara zilnic exceptie facand zilele de Duminica si Luni.

Calatorind cu noi beneficiati de transport de la adresa de domiciliu si pana la adresa destinatiei dumneavoastra din Belgia. Nu trebuie sa va mai faceti niciun fel de griji pentru transportul bagajelor cum patiti cand optati pentru transportul cu avionul sau cu autocarele si  in acest mod dumneavoastra economisiti banii cheltuiti pentru curierat sau taxiuri.

Informatii despre Bagaje Romania – Belgia

Rezervarile biletelor facute prin intermediul site-ului nostru Royal-Tour includ in mod gratuit si transportul unui bagaj de 40 de kg  (geanta sau rucsac) ce poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul microbuzului.

Bagajele si lucrurile dumneavoastra sunt asezate de catre personalul nostru in locurile special create din microbuze in asa mod incat sa nu va faceti griji pe parcursul calatoriei si sa ajunga impreuna cu dvs cu bine la destinatia dorita.

Reduceri pentru Rezervari Bilete Romania – Belgia

Compania Royal-tour, ofera reduceri suplimentare stabilite in functie de perioada calatoriei sau timpul ramas de la rezervarea biletului si calatoria proriu zisa. Reducerile standard pe care le practicam sunt asa cum v-am obisnui si pana acum pentru rezervari de bilete tur-retur, pentru clienti nostri fideli, pentru grupuri de 3 sau mai multe persoane, pentru pensionari, copii si studenti.

Transportul persoanelor din Romania in Belgia si din Belgia in Romania se efectueaza numai cu microbuze moderne, de ultima generatie care dispun de dotari precum: aer conditionat, Webasto, sistem audio video si scaune rabatabile pentru confortul sporit.

Compania Royal-Tour va ofera rezervari bilete pentru curse zilnice de transport Romania – Belgia si Belgia – Romania dar si Romania – Germania sau Romania – Anglia si retur cu autocare sau microbuze in cele mai bune conditii.

Image
Trasee flexibile
Firma noastra adopta trasee flexibile pentru a satisface cerintele si nevoile clietilor.
Image
Calatorii rapide
Efectuam curse rapide Romania - Belgia sau retur datorita parcului auto modern si a soferilor profesionisti.
Image
Preturi avantajoase
Oferim preturi reduse pentru a ne dezvolta compania si a oferi tuturor o alternativa ieftina si comfortabila pentru transport
CURSE DE LA ADRESA LA ADRESA

Microbuze Belgia Romania la adresa

In cazul companiei noastre seriozitatea, punctualitatea si experienta acumulata de-a lungul anilor isi pun accentul asupra serviciilor pe care le oferim si aduc satisfactie clientilor. Putem spune ca oferim serviciul de transport persoane Belgia la cele mai inalte sandarde de pe piata, dar si transportul coletelor si transportul auto pe platforma pe ruta Romania – Belgia se realizeaza la aproape acelasi nivel si la preturi accesibile.

Pe langa toate beneficiile calatoriei catre Belgia cu firma Royal-tour oferim si o masa calda gratuita pe parcursul calatoriei la unul din restaurantele partenere firmei.

 

Flota de masini Renault Trafic, Mercedes Sprinter si Opel Vivaro pusa la dispozitia transportului intre Romania si Belgia se ridica la cele mai inalte standarde de pe piata.

Noi, cei de la firma Royal-tour suntem siguri ca o sa va depasim cu mult asteptarile daca apelati la serviciile noastre !

Oferim curse saptamanale din Belgia in fiecare judet al Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea

Orase plecari Belgia - Romania

Ruta Transport Belgia cu autocare

Orasele din  Belgia pe care le parcurgem regulat

Ostende, Bruges, Gand, Bruxelles, Anvers, Louvain, Hasselt, Tournal, Mons, Charleroi, Namur, Liege, Dinant, Bastogne, Arlon

Ocazional ajungem si in

Aalst, Anderlecht, Anvers, Antwerp, Beringen, Beveren , Brasschaat, Brugge / Bruges, Brussels / Bruxelles / Brussels, Charleroi, Dendermonde, Dilbeek, Etterbeek, Evere, Forest, Geel, Genk / Gent, Halle, Hasselt, Herstal , Jette, Kortrijk, La Louvière, Leuven / Louvain, Liège, Lokeren,Maasmechelen, Mechelen, Mons, Mouscron, Namur, Ninove, Oostende, Roeselare, Schaerbeek, Seraing, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Tournai, Turnhout, Uccle, Verviers, Vilvoorde

Rezervari telefonice 24/7
Profita de cel mai bun pret pentru
transportul cu microbuze Belgia Romania.