Transport Olanda Romania

curse cu microbuze Romania Olanda la destinatie

Firma de transport Olanda Royal-Tour, este la dispozitia turistilor, a persoanelor aflate in interes de serviciu si celor care doresc pur si simplu sa calatoreasca spre Olanda , curse regulate cu microbuze corespunzator dotate si prin plecari din Romania in fiecare zi.

Cursele de transport Romania Olanda si retur efectuate de catre firma noastra se efectueaza cu ajutorul microbuzelor moderne aflate in posesia noastra in conditii de siguranta si confort sporti pe toata durata calatoriei.

Bilete microbuz Olanda

Puteti rezerva chiar telefonic bilete de microbuz pentru Olanda la preturi avantajoase si puteti obtine reduceri din pretul biletului pentru copii si grupuri.

Plecari zilnice Olanda

Avem plecari saptamnale sau chiar plecari zilnice cu microbuze, de la adresa la destinatie din Romania spre Olanda dar si din Olanda catre Romania.

bilete de la doar 120 euro

Trasee flexibile

Firma noastra adopta trasee flexibile pentru a satisface cerintele si nevoile clietilor.

Calatorii rapide

Efectuam curse rapide Romania - Olanda sau retur datorita parcului auto modern si a soferilor profesionisti.

Preturi avantajoase

Oferim preturi reduse pentru a ne dezvolta compania si a oferi tuturor o alternativa ieftina si comfortabila pentru transport.

Microbuze Olanda Romania la adresa

Transport Olanda cu autocare

Flota de masini Renault Trafic, Mercedes Sprinter si Opel Vivaro pusa la dispozitia transportului intre Romania si Belgia se ridica la cele mai inalte standarde de pe piata.

In cazul companiei noastre seriozitatea, punctualitatea si experienta acumulata de-a lungul anilor isi pun accentul asupra serviciilor pe care le oferim si aduc satisfactie clientilor.

Putem spune ca oferim serviciul de transport persoane Olanda la cele mai inalte sandarde de pe piata, dar si transportul coletelor si transportul auto pe platforma pe ruta Romania – Olanda se realizeaza la aproape acelasi nivel si la preturi accesibile.

Noi, cei de la firma Royal-tour suntem siguri ca o sa va depasim cu mult asteptarile daca apelati la serviciile noastre !

  • microbuze moderne 8+1
  • Soferi profesionisti
  • Masa calda gratuit
  • Reduceri de pret

Transport persoane
Romania - Olanda

Cei ce aleg sa calatoreasca cu firma Royal-tour.ro pot beneficia de calatorii cu autocarul sau microbuzul dus-intors pana la adresa din Olanda.

Microbuzele de transport persoane pe cursa Romania Olanda pleaca din Olanda  odata la fiecare 2 zile iar din tara zilnic exceptie facand zilele de Duminica si Luni.

Calatorind cu noi beneficiati de transport de la adresa de domiciliu si pana la adresa destinatiei dumneavoastra din Belgia.

Nu trebuie sa va mai faceti niciun fel de griji pentru transportul bagajelor cum patiti cand optati pentru transportul cu avionul sau cu autocarele si  in acest mod dumneavoastra economisiti banii cheltuiti pentru curierat sau taxiuri.

Informatii despre Bagaje Romania – Olanda

Rezervarile biletelor facute prin intermediul site-ului nostru Royal-Tour includ in mod gratuit si transportul unui bagaj de 40 de kg  (geanta sau rucsac) ce poate fi luat cu dumneavoastra in interiorul microbuzului.

Bagajele si lucrurile dumneavoastra sunt asezate de catre personalul nostru in locurile special create din microbuze in asa mod incat sa nu va faceti griji pe parcursul calatoriei si sa ajunga impreuna cu dvs cu bine la destinatia dorita.

Reduceri pentru Rezervari Bilete Romania – Olanda

Compania Royal-tour, ofera reduceri suplimentare stabilite in functie de perioada calatoriei sau timpul ramas de la rezervarea biletului si calatoria proriu zisa.

Reducerile standard pe care le practicam sunt asa cum v-am obisnui si pana acum pentru rezervari de bilete tur-retur, pentru clienti nostri fideli, pentru grupuri de 3 sau mai multe persoane, pentru pensionari, copii si studenti.

Transportul persoanelor din Romania in Olanda si din Olanda in Romania se efectueaza numai cu microbuze moderne, de ultima generatie care dispun de dotari precum: aer conditionat, Webasto, sistem audio video si scaune rabatabile pentru confortul sporit.

Compania Royal-Tour va ofera rezervari bilete pentru curse zilnice de transport Romania – Olanda si Olanda – Romania dar si Romania – Germania sau Romania – Anglia si retur cu autocare sau microbuze in cele mai bune conditii.

INTREBARI FREGVENTE

Plecarile firmei Royal-Tour din Romania spre Olanda se fac in fiecare zi de marti, joi si sambata si ocazional in alte zile in functie de nurmarul de clienti.

In functie de locatia de plecare si zona unde doriti sa ajungeti din Olanda , preturile practicate de Royal-Tour pot varia intre 100 euro si 140 euro.

Actele necesare calatoriei din Romania in Olanda sunt urmatoarele:

  • Carte de identitate sau dupa caz pasaport care sa se incadreze in termenul de valabilitate.
  • Pentru minorii insotiti de un parinte ➜ este necesara o declaratie la notar a celuilalt parinte (o imputernicire);
  • Pentru minorii insotiti de o alta persoana ➜ este necesara procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;

Daca alegeti sa calatoriti cu firma Royal-Tour spre sau din Olanda va oferim Reduceri importante pentru grupuri de persoane, O masa calda si multe alte beneficii.

TOP
Phone icon
+40756238413
WhatsApp icon
Whatsapp